НФСБ ще се яви вероятно самостоятелно на предстоящите евроизбори. Това

...
НФСБ ще се яви вероятно самостоятелно на предстоящите евроизбори. Това
Коментари Харесай

Валери Симеонов: НФСБ вероятно ще се яви самостоятелно на евроизборите


НФСБ ще се яви евентуално независимо на идните евроизбори. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на "Обединени патриоти " и водач на НФСБ Валери Симеонов. Вчера стана ясно, че той е повдигнат от структурите на партията за лидер на листата. "НФСБ извърши нужните дейности за независимо явяване на изборите. Това не е дефинитивно решение, тъй като Валери Симеонов не е водач на еднолична партия. За два месеца договаряния с господин Каракачанов, общото време, за което сме говорили за общо явяване на европейските избори, е не повече от пет минути. Така че ние не можем да чакаме и да се вършим, че не виждаме по какъв начин редом другите две партии се приготвят за независимо явяване ". Той разяснява още, че предвид на взаимоотношенията в обединението "Обединени патриоти " напълно естествено е НФСБ да подхваща нужните дейности за подготовка на независимо явяване на европейските избори. Той разясни още, че решенията в НФСБ се вземат от Политическия съвет, както е записано в Устава. Няма по какъв начин Уставът да бъде заобиколен, уточни Симеонов без да посочи по кое време ще се организира Политическия съвет на НФСБ.

"Казвам го намерено. Не го крием и не правим подмолни договорености. Не подмятаме на медиите, че ще вкараме 3-4 депутати общо с всякакви консервативни псевдосубекти, нито пък водим подготвителна акция за издигане на наш претендент още от предходната година, без да уведомяваме сътрудниците си ", добави някогашния вицепремиер.

Каракачанов/Красимир/ да отговори за какво за два месеца договаряния с него общото време, в което сме говорили за взаимно присъединяване в евроизборите, е не повече от пет минути, разяснява разговора си с Вътрешна македонска революционна организация Симеонов. НФСБ са отворени към момента известно време за диалози, стана ясно от думите на водача му.

НФСБ няма да отстъпи от позицията си за по-висок предел на преференциите, съобщи политикът:

Човек остава с усещането, че България не е парламентарна народна власт, а парламентарна монархия. Така Симеонов разяснява в коридорите на Народното събрание решението на ГЕРБ да върне остарелия предел за преференции в Изборния кодекс.

Той акцентира, че позицията на неговата партия е срещу намаляването на прага, "защото даваме опция в Народно събрание и в българските институции да влизат несигурно количество байганьовци, хора с заболели упоритости и със средства, с които си купуват местата в общинските препоръки, в Народното събрание ".По думите на Симеонов, евроизборите са значими от позиция на готовност на симпатизантите и гласоподавателите. Ще ни бъде доста забавно какъв резултат ще имаме на тях, те са важи от партийно-политическа позиция, като цяло с 6-7 депутати не можем доста да влияем в Екологичен потенциал, разясни политикът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР