НФСБ подкрепи създаването на Временна анкетна комисия за разходите от

...
НФСБ подкрепи създаването на Временна анкетна комисия за разходите от
Коментари Харесай

Валери Симеонов: БСП преминава от скандал в скандал – виждаме дребнава и повърхностна опозиция

НФСБ поддържа основаването на Временна анкетна комисия за разноските от ковид, тъй като би трябвало да има гласност, само че се разгласи срещу тя да бъде управлявана от Българска социалистическа партия, с цел да не бъде употребена за политически цели по лекомислен и свадлив метод, оповестиха от пресцентъра на партията.

"Изтъкнахте остарялата европейска процедура опозицията да оглави комисия, която ревизира ръководещите. Трета година обаче прекосяваме от скандал в скандал – това е моделът на позиционното държание на Българска социалистическа партия. Нищо европейско, а като цяло - дребнава, повърхностна и неконструктивна съпротива ", съобщи по време на дебатите в Народно събрание през днешния ден водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

"БСП цели друго: Председателят на тази Комисия ще има повече медийно наличие. Това желае опозицията - да отразява или внушава тяхното мнение, а не мнението на груповия орган. В името на обективността ръководителят на Комисията не би трябвало да е от Българска социалистическа партия ", прикани Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Временна анкетна комисия ще следи за разноските от COVID-19

Той укори левицата в неправилното мислене, че всичко се взема решение от ръководителя. "Не бъркайте Комисията с вашата партия ", обърна се към Българска социалистическа партия Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

На упреците отляво, че в случай че не се оглави от Българска социалистическа партия, Комисията ще замита следи, водачът на НФСБ отговори: "Ще ви напомня, че като ръководител на краткотрайната комисия за проучване положението на енергетиката внесохме отчет в прокуратурата и я сезирахме с няколко сигнала. Вашият депутат Таско Ерменков ще удостовери дали съм последовател на замитането на следи ".

В дебата за друга анкетна комисия – за придобиването на български паспорти, водачът на НФСБ уточни като неточност основаването ѝ въз основата на медийни изявления.

"Всичко стана след едно показно влизане на прокуратурата и медийни изявления, в които се посочваха виновници. Петър Харалампиев е в ареста повече от половин година - не е наказан, нито има основателни доказателства. Ние в действителност съсипахме този човек и това, съгласно мен, е леке върху българския парламент ", съобщи Валери Симеонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР