Независимо от взетите мерки, имаше едно престараване, служебни лица през

...
Независимо от взетите мерки, имаше едно престараване, служебни лица през
Коментари Харесай

Експерт: Прекалените обяснения за коронавируса всяват паника

" Независимо от взетите ограничения, имаше едно престарание, служебни лица през последните два дни непрестанно излизаха по медиите и ни обясняваха, че не би трябвало да се безпокоим и да се поддаваме на суматоха за ковид . Това не би трябвало да се прави, тъй като колкото повече убеждаваш едни хора, че не би трябвало да се поддават на суматоха, толкоз повече те имат вяра, че има суматоха. " Това сподели проф. Николай Радулов в изявление за bTV за разпространяването на ковид.
Според проф. Калин Гайдаров на първо място главният инструмент е информацията, би трябвало да има дисциплинираност и съгласуваност сред другите служби.
За митинга на медицинските сестри от 6 март в Народното събрание той означи, че защото постройката е със специфичен режим, те е трябвало да бъдат изведени от там.
" Има правила и те би трябвало да се следват, откакто тези дами са били признати по реда, те е трябвало по същия ред да бъдат изведени, когато е завършила нуждата да участват там ", разяснява още проф. Калин Гайдаров.
" Ако се вгледаме в метода, по който работи НСО, службата има защитни функционалности. По отношение на защитата на постройките, до в този момент са се сблъсквали с опити да се влезе в постройка, означи проф. Николай Радулов. Той уточни, че тези дами са влезнали законно, само че са останали нелегално. „ НСО не е готова за такива обстановки – да изведат силово елементарни хора. Тази конструкция, която се занимава с персонална защита не е готова за такива обстановки. За такива обстановки е жандармерията ", добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР