Независимо какво ще реши днес Община Пловдив, вероятността на стадион

...
Независимо какво ще реши днес Община Пловдив, вероятността на стадион
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Вероятността да има мач на Колежа е нулева ВИДЕО

Независимо какво ще реши през днешния ден Община Пловдив, вероятността на стадион „ Христо Ботев “ да се играе евроквалификацията с Унгария клони към нулата. Това казастроителят на спортното оборудване Илиян Филипов.

Според него към този момент е късно да се анулират плануваните строително-монтажни действия по оборудването.

Технологичното време да бъде обезопасен стадион „ Христо Ботев “ за 16 ноември към този момент изтича. " Ние планираме семерета, които в случай че не ги правим в този момент, в хубавото време – знаете, към този момент влизаме в сезон, в който вали – нито могат да се вършат заварки, нито да се работи по структурата...

Заплашваме планът да не свърша в период, с което аз ще наруша контракта с общината. За мен е нулева вероятността мачът да е тук, само че въпреки всичко ще създадем всичко по силите си да забележим дали нещо може да се организира ", сподели Филипов пред бТВ.

Той разяснява и изтеклия аудио-запис от телефонния му диалог с един от заместниците на Борислав Михайлов в БФС - Христо Запрянов.

" Казва, че ще затворят Ботев и Лаута, които откакто не отговаряли за мача България с Унгария, може за една година да се затворят. То е изрично ясно – в случай че не ни дадете да играем, ще ви затворим стадионите. Георги Иванов е индивидът, който сподели това нещо в петък пред кмета Костадин Димитров.

След което аз споделих: „ Гонзо, гледай това да не излезе отвън тая врата, щото цялата пловдивска общност ще се настрои още повече против вас. Нека да ме съдят, няма проблем ", безапелационен е предприемачът.

Колежът би трябвало да бъде приключен до края на годината и да получи 4-та категория от УЕФА.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР