Независимо дали отбелязват важно събитие, за естетическо удоволствие или за

...
Независимо дали отбелязват важно събитие, за естетическо удоволствие или за
Коментари Харесай

Скритият смисъл зад татусите на едни от най-известните българи

Независимо дали означават значимо събитие, за естетическо наслаждение или с цел да запомнят значим житейски урок, доста родни звезди са си създали татуировки. Някои от мастилените рисунки са дискретни и скрити. Други пък са на показ. Добре премислената татуировка може да каже доста повече от думи или текст, формирайки част от живота на всеки човек. Ето какви са посланията, с които се татуираха някои известни българи:

Данна

Тийн принцесата Данна има няколко татуировки, само че тази на рамото ѝ е доста специфична. 17-годишната певица си татуира лъвска глава, която бе въодушевена от сходна рисунка, която беше на ръката на Денис Теофиков. Данна реши по този метод да уважи паметта на своя колета и другар, а това трогна доста хора.

Виж още: Не е елементарно да си инфлуенсър! Ето на какво се подложиха най-известните българки преди Коледа

Мария

Дивата Мария може и към този момент да не е в " А " тима на фолкаджийките, само че продължава да натрупа лайкове и нови почитатели в мрежата. Певицата дълго време имаше една-единствена татуировка на кръста, която е във формата на първата писмен знак от името ѝ. Години по-късно звездата обаче реши да се нашари крепко с всевъзможни татуси. Някои бяха отдадени на някогашната ѝ възлюбена, Християн Гущеров, които е преправила, както и за щерка ѝ Марая. Сега има нови, които са с римски числа, символизиращи значими дати от живота на певицата и най-близките ѝ. 

Емануела

Символът на безкрайността се появи на тялото на Емануела, която сподели на стори в Инстаграм, че се е сдобила с нов татус в края на годината. Татуировката има има особено значение за нея. Емануела е поискала в новия татус да е вплетена буквата " М ", която символизира името на дребния ѝ наследник, който тя галено назовава Мити, а другояче носи красивото име Димитър. Този татус е много обикновен и дребен, в случай че го съпоставяме с други, които красивата брюнетка има по тялото си.

Виж още: Татуистът на звездите Атанас Майсторов: Ето кой рисува по Андреа, Гери-Никол, Галин и още!

Златка Димитрова

Плеймейтката има единствено позитивни послания по тялото си. На врата си  брюнетката е татуирала писмен знак: Сърце, Енергия и Танц. Според нея, тези думи я дефинират като персона. На гърба ѝ е изрисувано перо, което символизира новото начало. Над него Злати е изписала името на майка си Маргарита, която е най-скъпият ѝ човек. Златка има и много други татуси другояче.

Антонио

Новата поп-фолк звезда при мъжете се слави като сърцеразбивач. Истината е, че има сърце, а на гърдите си е направил значим татус, отдаден на брат му. " Моят брат не всеки път беше прав, само че си остава мой брат! Знай, че постоянно ще те обичам и ще си останеш в моето сърце. Това, което не можахме да си създадем, а го искахме - да имаме идентични татуировки, само че все не намирахме време...

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР