Независимо дали го обичате или мразите, брюкселското зеле е голяма

...
Независимо дали го обичате или мразите, брюкселското зеле е голяма
Коментари Харесай

„Пристрастен съм към брюкселското зеле – ям го по няколко пъти на ден“

Независимо дали го обичате или ненавиждате, брюкселското зеле е огромна част от коледните вечери – само че една жена е самопровъзгласила се за кълнове " привързан ".

Провокиращите вятъра зеленчуци са спорен избор, само че защото мнозина ще ги натрупват един ден в годината, не е същинска коледна вечеря без тях. TikToker Cassie не можеше да се съгласи и призна, че ги обича толкоз доста, че ще ги гълтам „ няколко пъти дневно “ и не е наложително да е Коледа. Споделяйки своята „ момичешка вечеря “ онлайн, Каси подготви много забавна композиция от разнообразни храни, в това число суши и грозде, дружно с огромно количество кълнове в саксия.

TikToker озаглави видеото: „ Пристрастен съм към брюкселското зеле, хапвам го по няколко пъти всеки ден. “ „ Тенденцията за вечеря за девойки “ е известна в TikTok, където дамите ще споделят фотография или видеоклип от вечерята си, която нормално е просто паница с разнообразни храни и не е склонна да вървят дружно в едно ядене, и Каси не беше непознато з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР