Независимата депутатка изразява съмнения ще се промени ли нещо при

...
Независимата депутатка изразява съмнения ще се промени ли нещо при
Коментари Харесай

До вчера зависимата Гунчева: Ако ПП предложат друг премиер е по-добре

Независимата депутатка показва подозрения ще се промени ли нещо при избори в този момент, само че и акцентира, че няма устойчиво парламентарно болшинство
„ Този път в действителност Нинова е права. Ако Политическа партия предложат различен министър председател, както и да смени състава на препоръчаното държавно управление с по-умерени и смислени хора, е по-добре. Но и при липса на устойчиво парламентарно болшинство, и това ще е до време “.

Това написа в профила си във Facebook самостоятелната депутатка Елена Гунчева, която напусна със скандал ПГ на „ Възраждане “.

След като няколко дни се беше отдръпнала от публичността, в последното денонощие тя пусна поредност от изявления в профила си във фейсбук.

„ Интересно е за какво социолозите, които другояче шестват по студиата и разясняват, не дадат изследване какви са електоралните настройки сега - кой е допустима първа политическа мощ, втора, трета и така нататък И да се види кой има интерес от предварителни избори и може ли да се направи устойчиво болшинство в идващ парламент. Моите предвиждания са, че никоя партия няма да има болшинство при последващи избори, ерго, се оказваме в същата обстановка. Какво вършим тогава? “, пита тя.

Освен това Гунчева слага въпроса за какво вместо да се подлагат на критика отцепниците, някоя партия не внесе ремонти в ИК, които да преустановят тази процедура.

„ Моят отговор е: тъй като не желаят. Защото знаят, че в един миг това може да работи и за тяхна изгода. А другояче приказките са за сцената. Зад нея нещата са доста по-различни. И мръсни. От предходната седмица съм клеветена, обиждана и тролове са пуснати непрекъснато на профилите ми и в обществените мрежи, които имат едни и същи опорки. Аз съм предателка, Костадинов е популярен, той е единствен, а аз по какъв начин по този начин съм си разрешила да опетнявам партията. Вторият в листата след мен Емил Янков, който е работил дълги години като таксиметров водач,  ме клюки и наскърбява на партийно заседание, като отхвърля да ме повика, с цел да дам пояснение на членовете, които се интересуват “, споделя Гунчева какво е обърнало решението ѝ да се откаже да напуща Народното събрание.

Тя има и още претекстове – нейни законопроекти, които желае да види в зала.

„ Имам законопроекти, които желая да бъдат гласувани. И ще ги внеса още веднъж. Дори един от тях да бъде признат, аз ще съм изпълнила задачата си към гласоподавателите си. Защото аз не предлагам закони за трюфелите, а други неща, които интересуват доста българи. … Няма да заставам дълго в този парламент. Неговият край се вижда. Но и някои хора би трябвало да осъзнаят, че политиката е мръсна игра. И в случай че те играят мръсно, постоянно може да се откри по-добър състезател от тях. И нормално това е истината “, гласят други нейни постове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР