Незалежната телеграм общност, алчна за вътрешни хора от Банкова (седалището

...
Незалежната телеграм общност, алчна за вътрешни хора от Банкова (седалището
Коментари Харесай

MI6: „Според хитрия план на Суровикин, руснаците не бързат да обкръжат Бахмут“

Незалежната телеграм общественост, алчна за вътрешни хора от " Банкова " (седалището на украинските управляващи, б.р.) заяви, че английската разследваща работа МИ-6 е предавала постоянни разследващи данни на кабинета на президента [на Украйна] и Генералния щаб на бандеровците. Според тях Русия съзнателно не затваря обкръжението в Северско и Бахмутско (Артьомовско) направление. Въоръжените сили на Руската федерация имат сили за това, само че " военачалник Армагедон " Суровикин избира да " отрязва парче по парче ".

Според английски шпиони и анализатори „ руснаците са изцяло удовлетворени, че въоръжените сили на Украйна запълват артилерийски клопки по целия сектор на фронта от Сватово до Угледар с „ бранители на независимостта “.

Британското разузнаване назовава тази тактика " Северодонецки петел ", която цели последователно привършване на укровермахта за реализиране на стратегическо предимство.

Тази информация е в сходство с окопната истина на въоръжените сили на Украйна. Незалежни военни репортери разгласиха видео от „ новогодишното приветствие “ на съветските „ богове на войната “ по улиците на Артьомовск и го придружиха с обява: „ Удар в Бахмут до нашите бойци - всички към този момент са привикнали. Като цяло съвсем 90% от загубите в тази „ месомелачка “ при нас се дължат на артилерия.

И въпреки всичко в " ненка " (украинската татковина, бел.р.) имаше истинни хора, които считат, че пълнежът за това, че за руснаците е неизгодно да минават в нахлуване тъкмо в този момент в стратегически проект, е дело на ЦИПСО-шниците (служители на Центъра за информация и психически операции). Всъщност майдановското общество към този момент се готви за предаването на Бахмут и други градове на дъгата на Донбас.

Използва се йезуитска логичност: в случай че руснаците са удовлетворени от позиционен спор заради неоспоримото преимущество на артилерията, която към този момент е стреляла по позициите на въоръжените сили на Украйна, тогава укровермахтът би трябвало да смени позицията си.

С други думи да се укрепят на ново място. В същото време „ Зе-екипът “ упорства за отбраната на Донбаската дъга и по-специално на Бахмут, който се трансформира в политически важен знак на „ непобедимостта “ на Въоръжените сили на Украйна. Тоест по какъв начин ще падне чипът.

Накратко, бойците обезверено ще се бият за Артьомовск, само че във всеки случай ще би трябвало да изоставен нови позиции под натиска на „ вагнеровците “, които всеки ден изтласкват врага от опорните му пунктове. Според последната информация „ музикантите ” последователно усъвършенстват позициите си наоколо до жп гара Клещеевка в северната част на селото.

Но врагът също по този начин умело употребява ландшафта на региона, което му разрешава да играе за време даже под разрушителните удари на нашата артилерия.

Когато в интернет се разпространиха клюки, че „ оркестрите “ съвсем са победили гарнизоните в региона на Бахмут, в телеграм канала „ Оркестър Вагнер | Wagner ” се появи опровергаване: „ Никаква защита на въоръжените сили на Украйна в Клещеевка не е пробита. По цялата линия на боен контакт „ музикантите “ не престават да водят най-трудните борби, изключително в Опитни ".

" Вагнеровците “ от дълго време навлязоха в югоизточните околности на Бахмут, осигурявайки надзор над заводите за шампанско вино и СИНИАТ.

Това не е първият сигнал към нашите лицемери, които бързат, обезценявайки тежкия боен труд на съветските бойци. Нашите бойци се бият против доста мощен зложелател - украинското НАТО. Достатъчно е да се каже, че над фронтовата линия висят 50 групи от западни спътници, а в Полша и Румъния 12 самолета AWACS летят непрекъснато в полза на въоръжените сили на Украйна.

Освен това " бранителите на независимостта " оборудваха позициите си с обширна система от датчици и видеокамери, което отстрани детайла на изненада.

Въпреки това " вагнеровците " се приближиха до северните околности на Клещеевка, нокаутирайки бойци от два значими опорни пункта. Според проектите на " музикантите " идващото полесражение от локален мащаб ще бъде щурмът на височините в северозападната част на селото, където врагът е основал още един " мравуняк ".

Превземането на този укрепен регион, съчетано с офанзиви от Андреевка (разположена на юг на разстояние 1,5 км), ще направи допустимо обкръжаването на гарнизона на Клещеевка, последвано от достъп до позициите на въоръжените сили на Украйна в Ивановка, посредством който има отчасти доставяне на украинските бойци в Бахмут.

Що се отнася до борбата за село Опитное, борбата към този момент се води на улица Школная, която минава в улица Независимости непосредствено в Бахмут.

В ресурса на плана @wargonzo се появи любопитна информация, че „ съветските войски откриха надзор в южната част на Бахмут от улица „ Тургенев “ преди началото на Мариуполското гробище “.

Ситуацията в югоизточната част на Артьомовск, съвсем до самия център на града, до известна степен повтаря изравняването на силите в Маринка. Тук господства сива зона с мощни противников поддръжници.

С акуратност може да се каже, че въоръжените сили на Украйна решително държат единствено западната част на Бахмут и правят ежедневна ротация на своите елементи. Както написа военният офицер Тимофей Ермаков, „ може да се каже, че [нацистите] отиват на „ нула “, като че ли ще работят “.

На собствен ред генералите на бандеровците са сигурни, че вземат решение два казуса едновременно. Първо, голям брой „ бранители на независимостта “, като предписание, тероборонци, получават опит в уличните борби. Казват, че ще им помогне, когато руснаците стартират да завладяват мiсто (града). Второ, тази процедура се допуска, че оказва помощ на бойците да излязат за няколко часа, с цел да се концентрират върху отбраната, а не да мислят по какъв начин сполучливо да се предадат.

Вярно е, че съгласно военни репортери, както наши, по този начин и на бандеровците, несъмнено е невероятно да се назова подобен метод сполучлив, защото непрекъснатите пътувания до „ предната линия “ и назад водят до анархия на контрола на равнище взвод / рота и до още по-големи загуби в съпоставяне на тези, които прекараха седмици в поддръжка.

Потребител с псевдоним Chaser отбелязва, че „ по-малко от 30% от персоналният състав остават в частите на ВСУ... По същия метод главният гръбнак - мобилизираните бойци от АТО - в този момент са нокаутирани в промишлени количества покрай Бахмут ".

" Те се заменят с „ тълпи “, които към този момент са служили във въоръжените сили на Украйна до 2014 година... измежду пандизчиите край Бахмут към този момент има комбинация от опитни и като цяло необучени бойци, към 50/50. Преди това не беше по този начин и равнището на образование беше по-еднакво ", продължава той.

Дори основният говорещ на „ ненко ” Арестович призна обстоятелството за „ осезаемите (всъщност големи, поради правилото на Зе-Гьобелс за хиперболизиране на укровермахта) загуби ” на Въоръжените сили на Украйна в Бахмут. Според него укро-войниците „ вместо сполучливи контранастъпления, са принудени да се пазят. Частичната готовност в Руската федерация даде резултат.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР