Незаконен търговец на захарен памук и други лакомства е хванат

...
Незаконен търговец на захарен памук и други лакомства е хванат
Коментари Харесай

На Стадиона: Незаконен търговец прилъгва деца с лакомства

Незаконен търговец на захарен памук и други лакомства е заловен през днешния ден от инспектори на Агенцията по храните. Сигналът за него постъпи в редакцията на „ Пазарджишка Марица “ от гражданка, ставала очевидец нееднократно на волностите му.

При инспекцията на място е открито, че мъжът няма никакви документи, нито условия да поддържа обикновена хигиена. Нямал даже питейна вода за изплакване на ръцете. Оказва се, че не за пръв път го хващат в крачка. Глобата му ще бъде от 1 000 лв. нагоре.

Пазарджиклийката, подала сигнала, споделя и други стряскащи детайлности. По думите й, мъжът употребява повече от един път клечките за памука. Събирал ги, когато считал, че никой не го гледа. Това не е засечено от инспекторите, които са били на място, когато той таман е разполагал сергията си на скамейка покрай детската площадка. От Агенцията обаче се зарекоха да го държат под око.

Експерти поучават хората да внимават от кого и какво купуват. Защото до момента в който има клиентела за такива търгаши те няма да прекратят бизнеса си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР