Неймар отрече информациите, че е бил близо до ръкопашен бой

...
Неймар отрече информациите, че е бил близо до ръкопашен бой
Коментари Харесай

Неймар отрече, че е бил близо до бой с Донарума, показа чат!

Неймар отхвърли информациите, че е бил покрай ръкопашен пердах с Джанлуиджи Донарума след загубата на ПСЖ от Реал Мадрид с 1:3 нощес. Звездата на парижани разгласява скрийншота от чата си с италианския вратар в Whatsapp.

Marca и ESPN първи излязоха с информация, че бразилският нападател и италианският национал едвам не са се сбили на „ Бернабеу “ нощес, след злощастния реванш с „ лос бланкос “.Обкръжението на Донарума към този момент отхвърли спекулациите, а в този момент 31-годишният бразилец на собствен ред направи същото посредством стори в Instagram. Бразилската суперзвезда разгласява скрийншот от диалог в Whatsapp с италианския вратар.
`Неймар
От това, което виждаме, Донарума изпраща новината на „ Marca “ на Неймар, като му споделя: „ Хей, Ней, скърбя за през вчерашния ден, тази вест е неприемлива “.

" Приятелю! Това може да се случи във футбола “, дава отговор Неймар.

" Ние сме тим и всички сме с теб. Много си млад и ще спечелиш доста. Реагирай, продължи напред. Прегръщам те “, продължава бразилецът.

Неймар разгласява и още едно стори, в което упреква публицистите, които изнасят информацията за свада сред двамата, заявявайки: „ Мразя да се постанова да приказвам за новини… само че тази обява е неистина. Нямаше пердах в съблекалнята!!! Некомпетентните публицисти се пробват да се промотират. Може би идващия път, нали? "
`Неймар

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР