Неясноти в биографията. Защитил ли е научна степен бъдещият български

...
Неясноти в биографията. Защитил ли е научна степен бъдещият български
Коментари Харесай

Продължават разкритията за образованието на Пламен Николов в Австрия

" Неясноти в биографията. Защитил ли е научна степен бъдещият български министър-председател в Клагенфурт? " - по този начин е озаглавена обява на австрийския публицист Уве Зомерсгутер в уеб страницата на клагенфуртския вестник " Клайне цайтунг ", обвързвана с образованието на претендента за министър председател на " ИТН " Пламен Николов в Австрия.

За Българска телеграфна агенция създателят на публикацията, който е началник на икономическия отдел на вестника, сподели, че господин Пламен Николов не е бил ученик на университета, съдейки по публична информация, получена от доктор Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт.

В документално мнение по случая тя показва, че студент или абитуриент на име Пламен Николов не попада в компютърната система на университета.

Името му не участва и в регистъра на Съюза на австрийските библиотеки, където се съхраняват всички писмени работи на студентите в Австрия.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР