Неволно, от любов към дует “Ритон, Филип Киркоров запали война

...
Неволно, от любов към дует “Ритон, Филип Киркоров запали война
Коментари Харесай

Филип Киркоров няма да пее на концерт на дует Ритон

Неволно, от обич към дует “Ритон ”, Филип Киркоров възпламени война във фейсбук 20 дни преди финалния концерт в София на обичаните Катя и Здравко.

 

Дует “Ритон ”, който тази година обиколи България, празнувайки 45 години на сцената, стана жертва на огромното си другарство с съветската звезда, написа 24 часа.

 

Така обаче се ражда слухът, че самият той ще пее там дружно с дует “Ритон ”. Хейтъри оповестиха, че ще блокират входовете към залата и ще замерят с домати огромната звезда, който е роден във Варна. Цялата история е цялостна измислица, той няма да взе участие в концерта.

 

“Явно пречим на някого, тъй като продажбите на билетите за концерта ни вървят доста добре. Целта е публиката да бъде разколебана ”, подозира Здравко във връзка абсурда в обществените мрежи и медиите.

 

“Пак ще напълним залата и никакви домати няма да има. Не вършим юбилейни събития, канейки други звезди, с цел да пристигна повече аудитория. На сцената постоянно сме единствено ние, с нашите песни и нашия оркестър. Безумно е да се принизява мегазвезда като Филип Киркоров до политически игри, към каквито той няма никакво отношение ”, възмутено разяснява Здравко.

 

И прибавя: “Четох също, че съм носел на гърдите си медальон с буквата Z, която ми била подарена от Филип, и съм подкрепял войната. Пълни нелепости! Тази писмен знак ми е от Катя още през 1988 година за годишнина от сватбата ”. 

 

За 45 години на сцената “Ритон ” започнаха турне из страната, което започва на 24 май в Шумен. А на 3 ноември е огромният край от обиколката в зала 1 на НДК, където ще звучат най-големите им шлагери, обичани на разнообразни генерации, както и най-новите им песни.

 

Докато си вади US виза у нас, съветската звезда записва анонс за концерта, само че единствено като... пиар на Здравко и Катя Филип Киркоров е бил у нас за малко, с цел да си вземе американската виза. По време на престоя си тук влиза в студиото с Катя и Здравко от “Ритон ”, с цел да запишат анонс за юбилейното им турне.

 

Той обаче изискал да го запише самичък и оповестява за идните дати, както и за концерта в зала 1 на НДК. Никъде не се загатва, че той ще пее. В анонса споделя единствено: Хей, здравейте!

 

Продължават юбилейните концерти на скъпите ми другари дует “Ритон ”. Радвам се, че аз, Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу в Пловдив, Русе и несъмнено, София - на 3 ноември в зала 1 на НДК. Не пропускайте този празник, ще бъде ужасно!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР