Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт

...
Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт
Коментари Харесай

Пиринско плаче за смазаната на кръстовище Фатиме

Невиждана е нещастието, раздрусала през днешния ден белишкото село Дагоново. Нелепата гибел на 19-годишната Фатиме Колашова, премазана от автомобил на кръстовище в Благоевград, ужаси всички, които я познават, осведоми struma.com. Черната вест полицията заяви на бащата, Салих Колашов, някогашен претендент за кмет на село Дагоново и преподавател по физика в учебното заведение в Белица, където имал час по физика.

Човекът безусловно се свлякъл в несвяст, писъците му огласили учебното заведение, учениците са разпуснати неотложно, описват близки на фамилията.

Фатиме била за образец в село Дагоново, прелестно момиче, красиво, мъдро. Снощи е била с приятелки в общежитието и се възхищавала на залеза над Благоевград. Всъщност последната и фотография е залезът над града. Часове преди да залезе неуместно и младият й живот.

Трагедията е огромна. Тя има по дребен брат, които учи в Белица. Шофьорът на товарния автомобил, прегазил Фатиме, е в потрес, в болничното заведение. Той работи във компания в Симитли./Марица.бг
тагове пиринско фатиме
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР