Невиждан екшън в сърцето на Слънчев бряг с участието на

...
Невиждан екшън в сърцето на Слънчев бряг с участието на
Коментари Харесай

Невиждан екшън: Нападнаха Митьо Пищова пред култов хотел в Слънчев бряг, млад юнак попилял агресорите и го спасил

Невиждан екшън в сърцето на Слънчев бряг с присъединяване на Митьо Пищова е станал нощес, оповестява Флагман.бг, базирайки се на извънредно меродавен източник.

Колоритният шишко е атакуван от група нападателни младежи на възраст 20-25 години пред хотел „ Кубан”. Поведението им било извънредно надменно, описаха очевидци, не оказал помощ и благият темперамент на Пищова, който се опитал със смешки да излезе от обстановката.

Момчетата почнали да го блъскат, наскърбяват, пробвали се да му вземат и телефона. В този миг се намесил млад мъж, който бил дружно с него и натупал агресорите.

„ Да, правилно е! Младият мъж до мен бе синът ми Юлиян, който през вчерашния ден пристигна да ме види в Слънчев бряг. Той е интелигентно момче – банкер, доста е здрав физически. Предупреди ги да спрат, а откакто те започнаха да ме блъскат и удрят той направи това, което би сторил всеки”, описа колоритният великотърновски шишко.

Синът му бързо е отпратил агресорите и те са си получили заслуженото, само че в резултат на случая е получил контузия на ръката – строшен му е пръст на дясната ръка. Тази заран е признат за интервенция в УМБАЛ Бургас.

„ Благодаря на Юлиян, че ме отбрани. Постъпи доста самоуверено. Момчето пристигна да си почине и да ме види, а се въвлече в подобен екшън”, добави Димитър Маринов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР