Невеста е споделила фотография в сватбена си рокля и е

...
Невеста е споделила фотография в сватбена си рокля и е
Коментари Харесай

Бездънното деколте на булка с огромни гърди озадачи всички в мрежата СНИМКА

Невеста е споделила снимка в сватбена си рокля и е внесла комплициране измежду потребителите в интернет с подробност на деколтето си, осведоми "Дейли Мейл ".

Снимката се е появила на страницата на затворена австралийска група във Фейсбук, в която се надсмиват над нелепи тоалети. На нея дамата театралничи в бяла сватбена рокля с шарки, която е завършена с надълбоко деколте и полупрозрачен мрежест подробност в региона на гърдите.

Поради оптичната заблуда в зоната на деколтето, доста консуматори са решили, че булката си е сложила несполучливо неестествен загар: мрежата се е оказала с няколко нюанса по-тъмна от цвета на кожата на дамата.



Голяма част от коментатиращите са се надсмяли над тоалета на дамата. „ Първоначално не разбрах по какъв начин й се е получил подобен загар “, „ Мислех, че има неприятен неестествен загар “, „ Изглежда, като че ли тази заран някой е отрязал част от роклята й “, „ Мрежата тук в действителност е нужна, с цел да удържа, поради дълбокото деколте “, изричат се те в мненията.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР