Невероятното голово постижение на Ерлинг Холанд го отличава от всички

...
Невероятното голово постижение на Ерлинг Холанд го отличава от всички
Коментари Харесай

Артета: Холанд е несравним

Невероятното голово достижение на Ерлинг Холанд го отличава от всички останали футболисти във Висшата лига през сезона, счита мениджърът на Арсенал Микел Артета.

Испанският експерт приказва преди дербито сред двата тима за първото място в класирането.

Холанд води в класирането на голмайсторите, като има 32 попадения или с 8 повече от нападателя на Тотнъм Хари Кейн и с 12 повече от Айвън Тони от Брайтън.

Норвежецът е доста близо и до подобряването на върха на Мохамед Салах от Ливърпул за най-вече голове във Висшата лига.

Холанд има общо 48 гола в 42 мача във всички шампионати за Сити, като 12 от тях са в Шампионската лига.

" Като погледнете числата, не може да се съпоставят с никой различен ", сподели Артета, представен от " Ройтерс ".

" Той е кадърен на това и всичко се подреди добре за него. Дори и с него тимът им има потенциал да играе по различен метод ", сподели още испанецът.

Арсенал гостува на Манчестър Сити в сряда с вяра, че още веднъж ще вземе задатък в битката за купата след три следващи равенства.

" Работим върху опасността, която може да ни сътвори Сити, както и върху слабостите им, знаем къде са. Сити стартира от вратаря, мощни са, когато имат топката. Могат да вършат доста неща, тъй че би трябвало да може да се адаптираш към това ", счита Артета.

Арсенал е непобеден в последните си 5 мача във всички шампионати, само че няма триумф над Манчестър Сити от 2016 година насам в шампионата.

Сити е без загуба в 16 срещи във всички шампионати, откакто падна то Тотнъм при започване на февруари - тимът записа 13 победи и 3 равенства.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР