Невероятна паника на тв пазара е настъпила заради предстоящия старт

...
Невероятна паника на тв пазара е настъпила заради предстоящия старт
Коментари Харесай

Сериалът „Скъпи наследници“ предизвика огромна паника в Нова телевизия, конкурентката с отчаян ход!

Невероятна суматоха на тв пазара е настъпила поради идния старт на мегапродукцията „ Скъпи наследници “ на 15 януари от 18 ч. по bTV. Оказа се, че високобюджетният сериал, чиято премиера бе оповестена преди две седмици, е докарала до обезверени ограничения конкурентната Нова тв.
След като стана ясно, че с многомилионна инвестиция от страна на bTV „ Скъпи наследници “ е най-висококачествената ТВ продукция в този род, преди ден Нова тв оповестиха, че също пускат сериал, най-вероятно по същото време, настояват източници от компанията на продуцента Евтим Милошева. Да, единствено че поредицата, която ще се изправи на гърба на „ Скъпи наследници “ се оказа остарял сериал – „ Дървото на живота “, към този момент предаван няколко пъти в ефира на ТВ7. От Нова тв не оповестяват този факт в промото си, очевидно разчитайки на неприятна памет, само че „ Дървото на живота “ беше в програмната скица на ТВ7 през 2013 година Сериалът е тъмно исторически и беше продуциран от Евтим Милошев и Любо Нейков.

По неофициална информация Евтим и Любо са продали за жълти стотинки „ Дървото на живота “ на Нова, макар че самата Нова тв незабавно се е нуждаела от какъвто и да било артикул, който да закрепи ситуацията, откакто bTV разгласи, че уголемява праймтайма със „ Скъпи наследници “.

„ Пълен шок е да пуснеш нещо остаряло, което с изключение на, че е давано, го има и на всички места в интернет, на гърба на нов и първокачествен артикул “, разясняват и някогашни сътрудници на Нейков и Милошев. Още повече, че „ Дървото на живота “ е тъмен и мъчителен сериал с военни подиуми, в случай, че феновете към този момент ясно дадоха поръчка, че не им се гледат тегобни истории – имаше отлив от „ Откраднат живот “ точно поради това.

„ Нормално е на конкуренцията да й се разтреперят гащите даже единствено поради изпълнителния продуцент на „ Скъпи наследници “ Михаил Менкаджиев, който работи и с Нетфликс и НВО “, разясниха в гилдията.

„ Скъпи наследници” споделя историята на огромно, разединено фамилията, насила още веднъж да заживее под един покрив на село, с цел да получи голямото си завещание на стойност 1,2 милиона евро. В забавно-драматичната война за парите от наследството влизат Цветана Манева, Койна Русева, Орлин Павлов, Филип Аврамов, Димитър Банекин, Георги Кадурин, Дарин Ангелов,Лорина Камбурова и доста други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР