Невероятен скандал избухна заради мис Варна. Политици скочиха срещу новата

...
Невероятен скандал избухна заради мис Варна. Политици скочиха срещу новата
Коментари Харесай

Огромен скандал с мис Варна! Политици скочиха срещу кралицата на красотата (Подробности)

Невероятен скандал избухна поради мис Варна. Политици скочиха против новата победителка от състезанието поради произхода й.  Победителката Елизабет Кравец беше атакувана от локални политически обединения и общински съветници поради обстоятелството, че не е българска по генезис.


" Новата мис Варна е от Украйна. Няма ли най-малко обикновено предписание за уседналост? Всеки, който му хрумне се врежда на държавна хранилка ", избухна Юлиян Губатов в обществените мрежи. Реакции последваха и от други политици. 


От светските среди пък дадоха отговор, че уредник на състезанието не е Министерски съвет и не виждат връзка сред избора на мис Варна и нейният генезис.


Новата кралица на хубостта беше определена сред двадесет и две хубавици, по време на величествен театър. Тя завоюва пред очите на над 600 посетители, а изящният й външен тип и сини очи несъмнено й завоюваха утвърждението на журито.  Грациозната походка и красива усмивка очароваха присъстващите и те без съмнение гласоподаваха за нея.


Новата морска принцеса ще има опция да взе участие на състезанието " Мис България " и в случай че завоюва, да показва страната и на други интернационалните конгреси.


Междувременно обаче изборът й се трансформира в мотив за дипломатически скандал. От " Възраждане " даже намесиха американското посолство, като обявиха, че в случай че състезанието " Мелодия на годината ", към момента съществуваше, някой украинец е щял да завоюва с англоезична ария. " И то единствено тъй като Денков и компания са подготвени на всичко, с цел да получат утвърждение от посолството ", добавя в ядосан пост Губатов.


Реакциите в обществените мрежи бяха разнопосочни, само че мнозина считат, че позицията на Губатов е била пресилена. И дадоха като образец с Антония Петрова, която стана мисис Русия преди години, макар че е българка по генезис... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР