Неведнъж се чудехме в последно време заедно ли са още

...
Неведнъж се чудехме в последно време заедно ли са още
Коментари Харесай

Този път Шайлин Удли го направи

Неведнъж се чудехме напоследък дружно ли са още Шайлин Удли и Арън Роджърс, или не. И имахме съображение за това. Защото връзката сред двамата мина през прекалено много стадии за късото време, в което просъществува - обич, годеж, разлъка, помиряване...
 Шайлин Удли, Арън Роджърс и допустимо ли е да бъдат още веднъж дружно
Ще даде ли Шайлин Удли втори късмет на Арън Роджърс

Когато раздялата не е тъкмо разлъка

И разумно е да се запитаме какво следва в този момент?

За страдание, става известно, нещо не изключително прелестно. А точно, или най-малко съгласно изказванията на близки до двойката източници - до нова разлъка. Вероятно, този път дефинитивна.

Само преди по-малко от месец Шайлин и Арън се пробваха да възобновят връзката си. За първи път те се разделиха през февруари, само че скоро по-късно бяха видяни още веднъж да прекарват времето си дружно.

Тогава стана ясно, че Шайлин е решила да даде втори късмет на Арън, само че при известни условия. Актрисата е поискала той да ѝ отделя повече време, защото преобладаващо се е чувствала подценена от футболиста поради отдадеността му на специалността. Арън, от своя страна се е опитал да направи каквото е по силите му. Но, очевидно не е било задоволително - откакто в този момент още веднъж двойката е поставила завършек на връзката си.

По-рано тази седмица 30-годишната актриса от " Големите дребни неистини " беше видяна без годежния си пръстен на ръката.

Шайлин и Арън започнаха да излизат през 2020 година и напълно скоро по-късно те към този момент бяха сгодени, напомня Hollywood Life.
 Шайлин Удли, Арън Роджърс и новината за раздялата им
Всичко сред Шайлин Удли и Арън Роджърс завърши

Каква ли е повода

С днешна дата двамата в никакъв случай не удостоверяват или отхвърлят слуховете, които се носят към тях. Но е ясно, че анулираха годежа си още през март, а причина за това са другите гледни точки за връзката сред тях и за това по какъв начин тя би трябвало да се развива. И, очевидно, за жалост, не са съумели да преодолеят разликите си. А когато разминаванията са прекомерно огромни, разумно е да се стигне до край.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР