Невъзможното се случи в Забраненото шоу на Рачков! Зрителите станаха

...
Невъзможното се случи в Забраненото шоу на Рачков! Зрителите станаха
Коментари Харесай

Падат задръжките в NOVA! Рачков вкара в грях златните ни мом...

Невъзможното се случи в " Забраненото шоу на Рачков "! Зрителите станаха очевидци по какъв начин златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика се надяждат с мъфини. След години на диети и ограничения Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Симона Дянкова и Стефани Кирякова най-накрая си хапнаха на воля от " неразрешения плод ".

Димитриада Горубляне 2021 събра най-хубавата българска спринтьорка и българските медалистки от олимпийските игри в Токио. Сцената на „ Забраненото шоу на Рачков “ по изключение се трансформира в спортна сцена, а водещият провокира за нови достижения Ивет Лалова и шампионките Ивет Горанова и Стойка Кръстева, златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика, сребърната медалистка от Токио 2020 – Антоанета Костадинова и носителката на бронзов орден от най-големия състезателен конгрес - Тайбе Юсеин.

Зрителите на NOVA станаха очевидци на изненадващата победа на Димитър Рачков в оспорвано съревнование на 100 м с Ивет Лалова. Въпреки загубата в шампионата на века, лекоатлетката, взела участие в цели пет Олимпиади, одобри поканата на Рачков за сантиментална вечеря. „ Ще бъда на идната Олимпиада в Париж, само че не знам от коя страна – дали на пистата или отвън нея. Няма да спра да се усмихвам и ще не преставам да имам вяра в хубавите моменти “ – показа тя.

Ивет Горанова сподели по какъв начин се произнасят основните крясъци за канализиране на сила в каратето и с лекост счупи ананас върху главата на водещия.

Антоанета Костадинова застана лице в лице с Рачков в двубой с водни револвери. Тайбе Юсеин изпита уменията му, само че не в класическата, а в канадската битка. Носейки боксови ръкавици, Димитър Рачков трябваше да отвори с тирбушон бутилка вино под сериозния взор на Стойка Кръстева.

Лудата стая още веднъж остави публиката в студиото и пред телевизионните екрани без мирис от смях. В хумористичното премеждие и комплицирано актьорско предизвикателство се включиха Мария Сапунджиева, Милица Гладнишка и Рафи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР