Неуморимият изследовател на паранормални явления от Урал Валентин Дегтерьов отново

...
Неуморимият изследовател на паранормални явления от Урал Валентин Дегтерьов отново
Коментари Харесай

Известен уфолог сензационно: Открих кораб на извънземни в Антарктида

Неуморимият откривател на паранормални феномени от Урал Валентин Дегтерьов още веднъж зарадва своите фенове в целия свят с нова находка - в този момент в Антарктида в Земята на Кралица Мод. Според уфолога, чудноват обект на фотография в Гугъл Earth може да е галактически транспортен съд на извънземни, написа Езорейтер ру.


всичките искащи да видят това знамение Дегтерьов праща на координатите - 72.585868°, 31.313881°. Според него, загадъчният обект в Антарктика би трябвало да бъде забелязан със лични очи и да бъде оценен с шестото възприятие: може би някой въпреки всичко ще може да разбере какво е това.



Кораб на извънземни или нещо друго се намира в източната част на Земята на Кралица Мод, почти на три километра от морето Рисер-Ларсен. Мястото е диво и едва изучено, въпреки и там понякога да вървят туристи. Най-малко, за това приказват фотоснимките (на една от тях може да бъдат видени даже остатъци от разрушил се аероплан - още една мистерия, кой и по кое време е аварирал там).



Именно на това диво място на ската на планина Валентин Дегтерьов е разкрил митичния звездолет, който доста наподобява на кораба на пришълците от кино лентата " Пришелецът ". Снимката е от 2009 година, само че и на фотография от 1999 година загадъчният обект се вижда, т.е. той лежи там много време, най-вероятно и сега, в случай че се провежда до него експедиция.



За страдание, уралският откривател прелестно схваща, че това да се направи е много мъчно. Любителски поход в Антарктида не може да се провежда, а публично проучване няма да даде нищо на уфолозите: даже и да се открие транспортен съд на извънземни - обществото надали ще научи. военните незабавно ще засекретят всичко. А следите от загадъчния обект ще бъдат отстранени от Гугъл Earth.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР