Нетърпимо главоболие, гадене, болки в мускулите - това е ефектът,

...
Нетърпимо главоболие, гадене, болки в мускулите - това е ефектът,
Коментари Харесай

Преборете махмурлука с тези 5 храни

Нетърпимо главоболие, гадене, болки в мускулите - това е резултатът, прочут като махмурлук , който идва след дълготрайно пиянство на алкохол.

Ако се разсъните с пулсираща глава, първо би трябвало да презаредите някои скъпи за тялото течности и субстанции, като фруктоза, витамини, аминокиселини и минерали. Те оказват помощ да се разградят токсините и облекчават реакциите на организма към алкохола. Вижте в канала във vbox7:

1. Плодове и зеленчуци

Алкохолът лишава от организма значими хранителни субстанции и течности. На идващия ден, в случай че нямате никакъв вкус, един банан с кисело мляко ще свърши чудесна работа. Тялото би трябвало да си почине и пресните плодове или зеленчуци са изключително подобаващи за задачата.

Ярките на цвят плодове и зеленчуци са заредени с калий – значим електролит, който постоянно се изчерпва в резултат на диуретичния резултат на алкохола.

2. Яйца

Яйцата съдържат скъпи аминокиселини , които подкрепят функционалността на черния дроб. Освен това разграждат тези субстанции, които предизвикват досадното главоболие. Ако хапнете в допълнение и зеленчуци, ще си набавите нужното количество есенциални нутриенти.-->
 главоболие iStock/Getty Images
3. Пилешка чорба

Пилешката чорба оказва помощ за възобновяване на водния баланс. Препоръчва се при разнообразни болести, тъй като тонизира организма. Освен това топлата чорба е еликсир за стомаха след дългата гуляйджийска нощ. Особено вкусна е в комбиниране с някакъв зарзават или допълнение във тип на салам или тестено произведение.



4. Овесени ядки


В овесените ядки се съдържат скъпи хранителни субстанции като витамини от групата В, калций, магнезий и желязо . Освен това те повишават равнищата на кръвната захар и ще ви обезпечат огромна доза сила.
 Овесени ядки iStock/Getty Images
5. Препечен самун с мед

Простите въглехидрати подвигат равнищата на кръвната захар без да нервират стомаха. Енергията от меда пък ще ви помогне по-бързо да се освободите от алкохола.
 самун с мед iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР