79-годишен мъж загина, след като беше блъснат от камион. Той

...
79-годишен мъж загина, след като беше блъснат от камион. Той
Коментари Харесай

79-годишен пешеходец загина при катастрофа с камион, след като „човек беше съборен“, което предизвика спешна молба от полицията

79-годишен мъж почина, откакто беше блъснат от камион.

Той беше разгласен за мъртъв на място в шотландския град Каландър, Стърлинг, към 11 сутринта в четвъртък. Спешна помощ дойде на случая в центъра на града, откакто жители стопираха да оказват помощ.

Шофьорът на камиона, 49-годишен мъж, не е потърпевш. Главната улица беше затворена, до момента в който се правиха следствия, и беше отворена още веднъж към 17:20 ч.

Полицията моли всеки, който е станал очевидец на случая или може да разполага със запис на видеорегистратор, да се яви. Инспектор Андрю Томсън сподели: „ Мислите ни са със фамилията и приятелите на мъжа в този сложен миг. Разследванията не престават и бих помолил всеки, който още не е разговарял с служителите на реда и може да помогне с нашето следствие, да се свърже.

„ Имам огромно предпочитание водачите, които разполагат със запис на видеорегистратор, който снима транспортното средство или пешеходеца преди конфликта, да се свържат с нас. Бих желал да изкажа бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР