Samsung Galaxy Z Flip 6 може да получи така необходимото

...
Samsung Galaxy Z Flip 6 може да получи така необходимото
Коментари Харесай

Бъдещият флип Samsung Galaxy Z Flip 6 ще бъде по-здрав от своя предшественик и няма да има гънки

Samsung Galaxy Z Flip 6 може да получи по този начин нужното усъвършенстване на екрана. Според известие от корейското издание TheElec, Samsung ще употребява по-дебело ултратънко стъкло (UTG) в сгъваемия екран на Z Flip 6.

Говори се, че новият UTG е с дебелина 50 микрона, спрямо 30 микрона в Z Flip 5. Това нарастване на дебелината ще направи гънките на екрана по-малко забележими и ще усили общата издръжливост на екрана.

Samsung в действителност работи върху настоящия си сгъваем екран, с цел да направи гънките на екрана по-малко забележими. Компанията мина от обичайния шарнирен механизъм на предходния модел към нова структура на пантата с водна капка във Flip 5.

Новата панта направи допустимо сгъването на двете половини на таблета, без да основава огромно натоварване върху екрана. Изданието Elec твърди, че Z Flip 6 ще употребява същата панта като своя предходник.

2

Итерацията през идната година обаче може да претърпи актуализация с нова UTG конструкция и структура на пантите. Тези нововъведения могат в допълнение да минимизират гънките и да създадат рамката към екрана по-тънка.

Обратно към Flip 6, в случай че данните са точни, по-дебелият UTG може да разреши на Samsung да се конкурира по-ефективно с китайските марки, които от години оферират екрани без гънки в своите сгъваеми устройства.

В допълнение към новия екран, Flip 6 се чака да получи процесора Snapdragon 8 Gen 3, усъвършенствана съществена камера и по-голяма батерия.

Очаква се Samsung да пусне Galaxy Z Flip 6 дружно с Fold 6 на своето събитие Unpacked, за което се приказва, че ще се организира някъде през юли.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР