Ужасяващият момент, в който мотоциклет избухва в пламъци, след като

...
Ужасяващият момент, в който мотоциклет избухва в пламъци, след като
Коментари Харесай

Ужасяващ момент, в който две момчета „падат“ от мотоциклет - преди да избухне в огромна огнена топка върху трамвайни релси

Ужасяващият миг, в който мотоциклет избухва в пламъци, откакто се блъска в трамвайни релси, е сниман на видеозапис.

Инцидентът, който се случи в Дройлсдън, Голям Манчестър, в четвъртък, 9 май, видя, че регионът изпадна в безпорядък, защото локалните трамваи и рейсове бяха спрени, а зяпачите следиха с смут по какъв начин службите за незабавна помощ започнаха да се борят с огъня.

Драматични фрагменти, уловени сега, преди полицията на Голям Манчестър и службата за кола за спешна помощ на Северозапад да се втурнат към местопроизшествието по Манчестър Роуд и до спирката на Edge Lane Metrolink този следобяд.

Един очевидец твърди, че е видял " две момчета да падат " от мотоциклета, преди конфликтът да го накара да изгори в пламъци. Зяпачи стояха и следиха ужасяващата злополука на близката трамвайна спирка. Състоянието на забърканите към момента не е доказано.

Изображение, направено от мястото на случая, демонстрира блестящо оранжеви пламъци, излизащи от това, което наподобява като паднало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР