Руската армия проби украинската отбранителна линия западно от Орловка при

...
Руската армия проби украинската отбранителна линия западно от Орловка при
Коментари Харесай

BILD: Руската армия проби украинската отбранителна линия западно от Орловка при Авдеевка и издигна знамето на СССР

Руската войска проби украинската отбранителна линия западно от Орловка при Авдеевка и издигна знамето на Съюз на съветските социалистически републики в центъра на Уманское. Това оповестява анализаторът на Юлиан Рьопке.

Той отбелязва, че след рухването на Авдеевка украинските войски са държали защитата на запад от града по линията Бердичи - Семьоновка - Орловка - Тоненкое. Въпреки това до края на март съветските войски пробиха тази линия и напреднаха на запад.

След това украинските въоръжени сили заеха отбранителни позиции в идващите села на запад, първото от които беше Уманское. Сега съветската войска влезе и в него, а на паметника на починалите във Втората международна война е издигнато алено знаме на Съюз на съветските социалистически републики със сърп и чук.

" Руската нахлуваща войска проби украинската отбранителна линия западно от Орловка и издигна руското знаме в центъра на Уманское. По всичко наподобява, че южната и западната част на селото остават под контрола на украинската войска ", написа Рьопке.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР