За първи път Disney+ разкри шестима от своите легендарни актьори,

...
За първи път Disney+ разкри шестима от своите легендарни актьори,
Коментари Харесай

Разкри епичен първи поглед към новата драма на Disney+ на Дани Дайър и Дейвид Тенант

За първи път Disney+ разкри шестима от своите именити артисти, които вземат участие в трагичния сериал Rivals, основан на емблематичния разказ на Dame Jilly Купър.

Драматичният сериал от осем елементи обгръща сантиментални заплитания, вдигащи вежди бизнес покупко-продажби и секс, които станаха необятно публикувани в света на самостоятелната телевизия от осемдесетте. И до момента в който през последните седмици се приказва за спекулации по отношение на актьорския състав и предстоящата премиерна дата, в този момент най-сетне можем да надникнем какво може да предложи сериалът.

Произведен от Happy Prince, който е част от ITV Studios, сериалът преглежда жестокия свят на малкия екран през 1986 година И първо имаме артиста Алекс Хасъл, който стана известно име след присъединяване си в Трагедията на Макбет и Момчетата. Той играе някогашния олимпиец и харизматичен народен представител от торите в Народното събрание Рупърт Кембъл-Блек.

Дейвид Тенант поема ролята на лорд Тони Бадингам, който е инспектор на Corinium Television - да не приказваме, че е амбициоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР