Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от Каризма“, строи палат

...
Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от Каризма“, строи палат
Коментари Харесай

Миро строи палат за 1 млн. евро

Певецът Мирослав Костадинов , по-известен като Миро от „ Каризма “, строи дворец за над 1 милион лв., научи Intrigi.bg. Изпълнителят на „ Гълъбо “ приготвя фамилното гнездо за него и брачната половинка му Ели към този момент близо година, а тези дни заяви пред почитателите си, че до 4 месеца ще се нанесат.

С Ели закупуват имота преди повече от година в красива околност край София с невероятна панорама към Витоша. Според осведомени единствено за земята Миро платил 350 000 евро. Поп звездата мигновено наел бригада, която за къс период да извърши плана му. Имотът разполага с повърхност от 1700 кв.м, като къщата към този момент е вдигната и остават довършителни работи по нея. Предстои да бъде изпълнена отвесната планировка и да се обособи прекрасен двор с просторна градина и басейн.

Бюджетът, който Миро в началото заделил за осъществяване на плана, бил 1 милион лв., само че бързо схванал, че с плануваните пристройки, гаражи и първокласно осъществяване на екстериор и интериор, парите няма да стигнат до средата. За обзавеждането Миро се доверил на италианска дизайнерска компания и персонализирани мебели, по усета на Ели.

„ Още 4 месеца… Стискайте палци! “, написа Миро в Инстаграм, а негови близки загатнаха и за бебе. „ Това е най-голямото благополучие и най-голямото благосъстояние! Бъдете благословени “, поздравиха ги почитатели. Негови сътрудници от музикалния отрасъл не отхвърлят вероятността с Ели да чакат бебе и по тази причина Миро да е спешил толкоз градежа на палата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР