Новите епизоди на кулинарното предаване Черешката на тортата“ започват с

...
Новите епизоди на кулинарното предаване Черешката на тортата“ започват с
Коментари Харесай

Руска рулетка с шотове и как се свалят 120 кг в „Черешката на тортата“

Новите епизоди на кулинарното предаване „ Черешката на тортата “ стартират с ненадейно предизвикателство за звездните участници. Тази седмица началник Манчев ще върне домакините към обичани усети и мемоари от детството със специфична задача. Част от най-вкусната конкуренция в ефира ще станат изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев, Мис България 2022 Александра Кръстева и актьорите Рая Пеева и Кирил Недков.

Шеметно начало на новия сезон дава Таня Боева . Носителката на „ Златен Орфей “ и „ Златен Мустанг “ заменя американския Гранд каньон с Долината на тракийските царе в Казанлък, където за първи път ще отвори красивия си дом за феновете на NOVA. От детските ѝ мемоари ще стане ясно, че като ученичка е ходила на курс по сладкарство, а сега се грижи за зеленчукова градина, тъй че сигурно има с какво да изненада съперниците си. Разбира се, вечерта ще завърши също толкоз грандиозно с частен концерт и съветска рулетка, само че с напитки вместо патрони.
 Таня Боева NOVA
Търсенията на кулинарни съкровища ще продължат в Кюстендил, където поп артистът Росен Янчев ще приготви впечатляващи грузински ястия от своето детство. Изпълнителят, който до преди няколко години е тежал 210 кг, ще готви с такава лекост, че комплицираните му кулинарни осъществявания ще наподобяват като детска игра. Извън артистичните изяви, Росен Янчев не стопира да споделя опита си и да оказва помощ на хора в битката с наднорменото тегло и булимията. Зрителите ще научат любопитни детайлности за грузинската кухня и просвета, откъдето идват и корените на даровития реализатор.
 Росен Янчев NOVA
В сряда в кухнята ще се развихри една друга Мис България. Ценителите на хубостта ще останат сюрпризирани от метода, по който красивата Александра Кръстева пази тънка талия, както и от обстоятелството, че като дребна е била доста срамежлива и се е криела под масата. Какви са кулинарните благоприятни условия на свенливата хубавица, феновете следва да схванат, само че едно е ясно – Мис България е отлична стопанка и от дете обича да пере в леген. За това свидетелстват най-малко няколко фотоси от фамилните архиви, които Александра Кръстева ще показа с гостите си.
 Александра Кръстева NOVA
Ексцентрична Рая Пеева ще заложи на несъмнено и ще подготви семпли, само че изпитани във времето ястия. Цветната ѝ артистичност ще се придвижи и в кухнята, където, също както на сцената, няма да липсват импровизации. Опитът обаче ще си каже тежката дума и Рая няма да допусне да се трансформира в основна героиня в разтърсваща кулинарна драма. Освен с вкусна храна, чаровната актриса ще впечатли гостите си и с невероятни истории от детството. Живот в Южна Корея и сладостен сън в скута на Бой Джордж по време на „ Златен Орфей “ са единствено част от пъстрите ѝ мемоари.
 Рая Пеева NOVA
Финал на звездната седмица ще сложи Кирил Недков , който ще показва отлични кулинарни познания. Макар и от разстояние, носителят на „ Аскеер “ ще въвлече цялата рода в подготовката на масата и ще предложи на гостите домашни специалитети, които няма да открият в магазина. Актьорът, който има близначка, ще показа персоналната си история с признателност към обичаната си майка, отгледала сама три деца след ранната загуба на татко им. Някога намръщеното и буйно дете ще готви с такова въодушевление и усмивка, че надали някой ще гледа какво тъкмо поставя в тигана.
 Кирил Недков NOVA
И до момента в който звездите си напомнят с носталгия за отминалото детство, началник Манчев зорко ще следи осъществяванията им в кухнята, където постоянно има какво да се обърка. Ще се оправи ли Кирил Недков с първите си палачинки; за какво не ножът, а калориите ще се окажат най-опасното оръжие в нежните ръце на Мис България; по какъв начин ще протече грузинската вечеря на надарения Росен Янчев, за какво Рая Пеева е щяла да се споделя Маргарита и готви ли Таня Боева толкоз добре, колкото пее? Предстои да стане ясно от новите епизоди на паметното предаване.

Потопете се в кулинарната магия на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР