Нещата в съблекалнята на Ботев Пловдив не са толкова добри,

...
Нещата в съблекалнята на Ботев Пловдив не са толкова добри,
Коментари Харесай

Скандали тресат Ботев Пловдив

Нещата в съблекалнята на Ботев Пловдив не са толкоз положителни, колкото би трябвало.

През второто полувреме на семейството на Левски нападателят Антоан Бароан ясно сподели несъгласието си с решение на треньора Бруно Балтазар за това по какъв начин би трябвало да се развиват офанзивите на тима.

В миг, в който играта бе прекратена за следващ път от факли и димки, Бароан стартира разпалено да жестикулира към аварийна пейка. От там не му останаха длъжни.

В разправията се включи и Самуел Супрайен. В последна сметка точно той отиде до треньорския щаб, а по-късно се върна на терена и даде директиви на съотборниците си.

Бароан не бе в стартовата единайсеторка, само че се появи на игрището с началото на второто полувреме. Той пропусна и най-чистото състояние за канарчетата.

След дуела пък Балтазар съобщи:

„ Знам какво скандират почитателите. Знам, че има доста играчи на пейката, които са ядосани за това, че не играят. Не разделям състезателите съгласно паспорта им. Отборът е добре физически. През второто полувреме изтървахме съществено състояние. Не мога да си обясня по какъв начин допуснахме гол. За да е цялостен стадионът, би трябвало да подобрим играта и резултатите. Поех тима 10-ти, в този момент отново е на тази позиция “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР