Нещата се подреждат: Днес тези зодии да внимават. Това е

...
Нещата се подреждат: Днес тези зодии да внимават. Това е
Коментари Харесай

Нещата се подреждат: Днес тези зодии да внимават

Нещата се подреждат: Днес тези зодии да внимават. Това е предначертал хороскопът за днешната лятна събота. Какво още вещаят звездите за вас, вижте:
Хороскоп за събота, 12 август 2023Овен
Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак… И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!
Телец
Уверени ли сте, че говорите това, което чувствате и чувствате това, което говорите? Днес такава убеденост ще бъде извънредно значима за Вас. Работата е там, че Вашият обичан човек може и да не схване, че се шегувате, а да реши, че всяка Ваша дума е истина. И след това има да се наскърбява, а това е повече от безсмислено…
Близнаци
Някой се кани напълно скоро да Ви попита, умеете ли да пазите загадка – нещо доста съществено и значимо от негова позиция. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любознанието, отговорете му почтено. Обийкновено не можете да премълчите единствено когато се отнася до личните Ви секрети, само че преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите непознатата загадка вечно.
Рак
Днес ще бъде достат мъчно на Вашия обичан човек да се убеди, че в действителност го обичате и напълно нямате желание да го изоставяте.Затова бъдете подготвени за неговата недоверчивост, подозрителност и предпочитание да се желае амнистия – просто по този начин, за всеки случай.
Лъв
През този ден всяко излизане на техниката от строя, ще се възприема от Вас като най–голямо богатство, тъй като това, в последна сметка, ще Ви даде опция да останете на саме със своя обичан човек или да не прекъсвате задушевния диалог с роднините, сътрудниците или приятелите.
Дева
Денят е комплициран, само че не е обезсърчителен. Ако съумеете да извършите вярна отганизация на труда и ловко да раздавате инструкции, ще постигнете дота, въпреки че за в този момент основната цел към момента не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, в случай че стартирате работа на нова служба. Това ще Ви даде опция, да покажете своите положителни страни. Отношенията в фамилията ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на поддръжка и помощ от околните си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на взаимни проекти за бъдещето, без значение дали става дума за образуване на взаимна отмора, или за огромна покупка.
Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.
Скорпион
Агресивен човек е хвърлил око на забележителна част от Вашата територия и по тази причина когато се приближи, би трябвало да покажете самостоятелност и борбеност. В своята безогледна битка за власт той нормално се управлява от злоба и по тази причина е по-добре да бъдете самостоятелни, в сравнение с наплашени. За безпокойствие няма причина, защото никой не може в този момент да Ви смъкна от Вашето седмо небе, колкото и да се стреми да го направи. На своя страна имате доста могъщи съдружници – хора, които Ви желаят триумф. Няма защо да се вълнувате.
Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.
Козирог
Ще получите отговори на значими за Вас въпроси, които,за страдание, няма да са от най-приятните. Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че проектите Ви не могат да бъдат осъществени в първичния им тип и ще се наложат корекции, които ще са много обилни. Исканията Ви през този ден ще набъбнат. Своите ползи, цели и убеждения ще отстоявате по напълно необикновени пътища. Опитите Ви да се опрете на традицията или фамилията, тъкмо в този миг може да се окажат неудачни. Започвайки значима работа, се постарайте да бъдете по-практични и да намерите метод да се презастраховате. Ако разчитате единствено на своята щастлива звезда, можете да се окажете разочаровани от някогашни другари или тогавашни идеали. Не са изключени сриване на настроението и самочувствието.
Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.
Риби
За Вас през днешния ден най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, огромно и значимо сред Вас и Вашия обичан човек. В най- положителния случай то може неусетно да мине около Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи… Не си правете такава неприятна услуга!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР