Нещата са много прости - изтече ни договорът с Нова

...
Нещата са много прости - изтече ни договорът с Нова
Коментари Харесай

Малин от Господарите за шоуто: Нова тв се продава, чакаме новия собственик

Нещата са доста елементарни - изтече ни договорът с Нова телевизия на Нова година. В момента малкия екран е в продажба и се изчаква новият притежател, с цел да бъде подписан и новият контракт. Това съобщи един от обичайните водещи на " Господари на ефира " Малин Кръстев. Кръстев не позволи да има някакъв тип бойкот против предаването.

" За " Господарите " просто се чака новият притежател (на Нова телевизия). Затова сме в отмора един месец, може би в този момент се получават два - с цел да се появи новият притежател и да сключим контракт. Няма нито конспирация, нито нищо! " Капките " не престават, тъй като имаме контракт до 2021 година ", сподели той. Екипът на " Господари на ефира " е в неплатен отпуск, ще оцелее ли шоуто? На въпрос дали да чакаме " Господари на ефира " да се върне на екран, Малин Кръстев беше безапелационен: " Е, след 16 години, то остава и да не се завърне! ".

Новината, че предаването ще спре да се излъчва по Нова телевизия, стана ясна още преди коледните празници, въпреки че никой от шоуто тогава не удостовери и само импровизирано се разбра, че се търси метод предаването да отиде в друга телевизия. През 2018 година " Господари на ефира " претърпя сериозен удар по реномето си. Причината - абсурдът с репортера Димитър Върбанов, откакто стана ясно, че той симулира побой при свое следствие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР