Несгодните на жителите на ул. Петър Стоев продължават. Злополучната улица

...
Несгодните на жителите на ул. Петър Стоев продължават. Злополучната улица
Коментари Харесай

Кола пропадна на злополучна пловдивска улица СНИМКА

Несгодните на жителите на ул. „ Петър Стоев ” не престават. Злополучната улица в Кючука изкара десетки на митинг, откакто тя бе оставена разкопана, а строителите й се потеглиха. Причината бе спор сред консорциума, който я извършва „ Еко план Пловдив ” и ВиК, а разногласието е за 9,6 млн. лв. непреведени индексации, написа

Докато улицата е разкопана, а обратните  води се изливат в изкопите,  автомобил пък пропадна в една от необезопасените шахти.

„ Нищо не е обезопасено. Само лъжат! В деня на митинга пристигнаха служащи с каски в 7:30 часа. На идващия ден преди 9:00 ч. никой не се появи. В четвъртък пък въобще багера не се мръдна от мястото си ”, пише  неудовлетворен пловдивчанин.

Припомняме, че след  митинга от компанията изпълнител  обявиха, че ще завършат разкопаната част на ул. „ Петър Стоев ”. Те няма да отварят нови фронтове там, до момента в който от водното  дружество  не им се изплатят.  Ако това не се случи до 2 октомври  пък компанията ще спре и работата по бул. „ Александър Стамболийски ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР