Нервите на Светлана Гущерова явно не са издържали и в

...
Нервите на Светлана Гущерова явно не са издържали и в
Коментари Харесай

В невменяемост ли изпадна?! Светлана Гущерова нарече "дърта вещица" съпругата на свекър си! (ВИЖ ТУК)

Нервите на Светлана Гущерова очевидно не са издържали и в един миг са " дали накъсо ", разкриха, съвсем ужасени, близки до нея и Християн Гущеров. Казваме съвсем ужасени, тъй като от дълго време е ясно, че свекърът на плеймейтката - Добромир Гущеров не я понася и не желае да я види на фотография, а в този момент, след тази й изцепка, не смеем да си представим.

Очевидно Светлана е изпаднала в някакво положение на краткотрайна безотговорност, тъй като нарекла брачната половинка на Добромир Гущеров - Диана Русанова " дърта магьосница ", която му правела вълшебства и желала всички пари единствено за себе си и щерка си...

Както знаем, Добромир Гущеров се срещна и влюби в Диана, която бе сервитьорка по това време. Точно за това се хванала в отчаянието си Светлана, която била уверена и разправяла пред приятелки, че в случай че не била Диана, която промивала мозъка на свекър й, в този момент щели да са щастливи с него и той да се радва на внуците.

" Светлето очевидно не може да проумее, че не Диана й е отговорна, нито ретроградният Меркурий, а самата тя и предишното, което цяла България знае. Футболни тимове я прекарваха, само че в този момент свекър й би трябвало да е изключително горделив с нея, по този начин ли?! Ама че тъпота ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР