Нередовно призовани свидетели станаха причината за отлагането на процеса срещу

...
Нередовно призовани свидетели станаха причината за отлагането на процеса срещу
Коментари Харесай

Грозно в съда! Единият от братята борци от Слънчев бряг се нахвърли върху жена СНИМКИ

Нередовно призовани очевидци станаха повода за отлагането на процеса против очакванията в родната битка Мариян и Даниел Ганеви, които са подведени под отговорност за наркоразпространие, грабежи и набези над туристи в Слънчев бряг, оповестява „ Флагман “.

Според прокуратурата от началото лятото на 2018 година, борците се пробвали да върнат мутренските години като раздавали правораздаване с юмруци, рекетирали туристите и разпространявали дрога.

В квартирата на двамата братя униформените разкрили 200 гр марихуана и 10 гр амфетамин, електронна везна и джъмпери за разпределение на дозите.



Арестуван бе й техният приятел Николай Бабачев, който им бил съизвършител в набезите. Тримата незабавно получиха обвинявания за обир, само че до последно се изясняваше на кого е дрогата.

В последна сметка, за държане на 200 гр марихуана е упрекнат единствено Мариян.

Както БЛИЦ заяви, тримата бяха задържани при започване на лятото м. година след блестяща акция на Криминална полиция към РУП Несебър и ГДНП.

Ченгета под прикритие следили бандата известно време и ги закопчали, тъкмо откакто атакували безсилен екскурзиант.

Тримата нападнали няколко чужденци, измежду които и момиче, като им отмъкнали телефоните.



Днес те застанаха пред Окръжният съд, само че защото част от потърпевшите чужденци не са открити на адрес, не бе даден ход на делото.

„ С оглед на правото им да предявят цивилен иск и да участват на делото, съдът им дава опция да бъдат призовани наново, с цел да не им се наруши гражданското право”, стана ясно в прилежащата зала.

Тъй като призовките до двама от тримата потърпевши ще бъдат изпратени по пощата в чужбина и процедурата е много тромава, съдът отсрочи делото за 12 февруари 20202 година от 13:30 часа.

На излизане от правосъдната зала републиканският първенец по битка Мариян изпусна нервите си и скочи на една от журналистките в коридорите на Окръжния съд. Той избута много с рамо, със мощ присъща за тепиха, а не за обществено място. Мариян скъса синджира пред юристи и магистрати.



Към днешна дата Мариян, Даниел и Николай са освободени с парична гаранция от по 3000 лева

В правосъдната зала стана ясно, че бранителите им и прокуратурата обмислят вероятно съглашение, само че вероятни диалози са вероятни при вероятно възобновяване на нанесените вреди от тримата младежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР