Непрекъснато звънят хора. Колегите анализират и проверяват сигналите.“ Това съобщи

...
Непрекъснато звънят хора. Колегите анализират и проверяват сигналите.“ Това съобщи
Коментари Харесай

МВР и прокуратурата зарити със сигнали срещу Васил Божков

„ Непрекъснато звънят хора. Колегите проучват и ревизират сигналите. “ Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Преди дни стана ясно, че прокуратурата стартира ново следствие против хазартния необут Васил Божков. Държавното обвиняване ще нищи данни за убийства, принуди и изнасилвания. Тогава от органите на реда оповестиха, че има открита телефонна линия, на която може да се подават сигнали. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи приканиха всички жители, които имат информация, относима към разкриването на незаконната активност, да алармират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е обезпечена.

Задържането на Божков в Обединените арабски емирства беше публично доказан преди няколко дни, а страната ни сега приготвя документите за неговата екстрадиция.

Повдигнатото на Васил Божков обвиняване е за образуване и управление на незаконна група, работила на територията на цялата страна от 2014 година. Групата е правила насила, подкупи и други закононарушения, оповестиха през вчерашния ден от прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР