Неподходящият размер и липсата на умения от страна на партньора

...
Неподходящият размер и липсата на умения от страна на партньора
Коментари Харесай

Това са шестте знака, че сте алергични към секс

Неподходящият размер и неналичието на умения от страна на колегата може да ви разколебаят от постоянното упражняване на секс, само че това, което може да ви ужаси е реакцията на тялото ви, която да ви подскаже, че сте алергични към секс. Колкото и необичайно да ви звучи, това не е невероятно. И нежеланата реакция ескалира доста бързо!

Сърбеж
Следете деликатно дали след съкровен акт усещате парене в региона на интимните елементи. Може да е пикочна зараза, само че може и да е обвързвано съответно със секса, в случай че се случва единствено след него. Сред аргументите за тази реакция на тялото ви може да е спермата на половинката ви, към която да имате алергична реакция.

Парене
Друга реакция на тялото по същата причина, е паренето във вагината ви. Ако се случва, единствено откакто сътрудникът ви е приключил във вас, посетете доктор с цел да си извършите проучвания и да видите дали това е обвързано със състава на семенната му течност.

Оргазмите ви разболяват
Мъжете също може да са алергични към личната си сперма. Симптомите се демонстрират под формата на главоболие, течащ нос и изнемощялост и ескалират директно след секс (изпразване). Това е доста рядко положение и е известно като синдром на следоргазмената болест.

Презервативите ви нервират
Има случай, в които алергията е към материята на презерватива (най-често латекс). При тях дамите усещат парене, сърбеж и вагинален дискомфорт след секс с кондом.

Обриви
Нерядко лубрикантите, които се оферират може да причинят остри алергични реакции като обрив. В случай, че знаете към какво сте алергични, четете деликатно състава на опаковката на лубриканта преди приложимост.

Усещате сухота
Отново вследствие на лубрикант или презервативи, може да имате алергична реакция, която да се прояви като мощна вагинална сухота. След като разберете причинителя, просто сменете марката и намерете друга опция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР