Непълнолетни се напиват до припадък на чалга партита, губят съзнание

...
Непълнолетни се напиват до припадък на чалга партита, губят съзнание
Коментари Харесай

Райски газ, препиване до припадък и чалга - разследване показва децата на България

Непълнолетни се напиват до пристъп на чалга празненства, губят схващане от дишане на балони с божествен газ, извозват ги с коли за спешна помощ, а родители и полиция подвигат плещи и си трансферират топката на отговорностите.

Това демонстрира следствие на Фондация “Общност с блян ”.  Председателят на фондацията Александър Александров е създател на тревожния материал, който разкрива по какъв начин живеят всеобщо децата на България.

Във видеото са показани много притеснителни фрагменти - по какъв начин деца под 14-годишна възраст вървят на проведени " All agess " празненства. Това са купони, предопределени за хора от всички възрасти, на които се продават корав алкохол и божествен газ на стомах. В клипа се виждат дузина пияни, дрогирани и замяни от дишане на балони, цялостни с божествен газ подрастващи и младежи. Пуберите едвам се крепят на краката си, нямат съответно държание, завалят диалект, само че с последни напъни пеят известни в чалга средите песни.

Според следствието, така наречен " All ages " празненства са частни празненства, а уредниците наемат въпросните клубове против съответната сума.

" Самите притежатели на нощните заведения и питейните заведения, които стават домакини на неразрешените празненства, оферират на дечурлигата вътре балони и пиянство, освен това - с ясното схващане, че нямат и 14 години ", съобщи пред " Труд news " Александров. Той е преподавател по История и първият учител в България, който персонално се включи в преследването и разбиването на мрежа за педофили у нас. 

" Пред очите ни пораства едно ново потомство, което е тотално лишено от морални полезности, това потомство се вълнува единствено от удоволствия. Вълнува се само да си задоволи първичните потребности. Кой е отговорен обаче? Разбира се, не са отговорни единствено родителите и учителите, които са изпуснали възпитателните си функционалности и са незаинтересовани в огромната си част. Къде е обаче страната? Няма никакъв надзор, позволяват се деца да дишат божествен газ. В столичния кв. " Студентски град " е цялостно с малолетни по нощните заведения ", отбелязва с скептицизъм Александров.



 

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР