Непълнолетни лица от ромски произход са пребили и ограбили в

...
Непълнолетни лица от ромски произход са пребили и ограбили в
Коментари Харесай

След публикация в Plovdiv24.bg: Полицията светкавично залови побойниците от Белозем

Непълнолетни лица от ромски генезис са пребили и ограбили в събота 87-годишен гражданин на пловдивското село Белозем, заяви за Plovdiv24.bg дъщерята на потърпевшия Величка Иванова. Възрастният мъж е бил атакуван в дома си в събота. Дъщеря му го намерила с кървяща рана на челото и кръв по пръстите на ръцете, а гърбът му бил синьо-червен. Нападателите откраднали дребна сума пари и храната на стареца.

" Преди малко бяхме в Съдебна медицина, с цел да издадат здравно удостоверение на татко ми и служителят на реда ни сподели, че са ги хванали. Били са 3-4 малолетни циганчета. Обещаха, че ще вземат ограничения и ще сложат камери. Благодаря на полицията за бързата реакция. Благодаря и на вас като медия! " - сподели дамата.

Побойниците са открити безусловно часове след обявата в Plovdiv24.bg , в която внучката на възрастния човек алармира за случая и попита: " До гибел ли би трябвало да се стигне, с цел да се вземат съответни ограничения? Докога ще толерираме ромите и обикновено ли е в 21 век, както си седиш и да нахлуват в дома ти, да те ограбват и пребиват. Къде е кметът? Къде е полицията? Къде са законите или те не важат за тях? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР