Неотдавна се състоя официалния анонс на смартфона Vivo X20 Plus

...
Неотдавна се състоя официалния анонс на смартфона Vivo X20 Plus
Коментари Харесай

Скенерът за пръстови отпечатъци в дисплея на Vivo X20 Plus UD не е идеален

Неотдавна се състоя формалния анонс на смарт телефона Vivo X20 Plus UD, основната специфичност на който е вграденият в екрана скенер за пръстови отпечатъци.
Използва се датчик на Synaptics, който към този момент не може да се види в нито един различен смарт телефон на пазара. Телефонът се оказа доста забавен, само че в този момент стана прочут значителен минус на тази технология.



Самият датчик се намира сред горния стъклен пласт и OLED матрицата. Оказа се, че в случай че по някакви аргументи стъклото леко се одраска или се напука в сензитивната област, скенерът престава да работи. Има и различен, може би по-голям проблем: датчикът на Synaptics работи на напълно малко разстояние и даже и най-тънкият протектор го трансформира в безполезна функционалност.



Но Vivo е показал забележителна далновидност: в комплекта със смарт телефона производителят е сложил напълно фино защитно фолио, което не пречи на работата на скенера. Но в случай че се наложи неговата подмяна, ще би трябвало да се посети някой от сервизите на производителя или да се потърси формален дилър на Vivo.

Vivo X20 Plus UD бе обявен през вчерашния ден, а продажбите са оповестени за 1 февруари тази година. Смартфонът разполага с 6,43-инчов Super AMOLED екран и се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 660.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР