Неотдавна Русия подаде молба до ООН за създаването на комисия,

...
Неотдавна Русия подаде молба до ООН за създаването на комисия,
Коментари Харесай

Представителят на Китай в ООН призова за публикуването на резултатите от разследването на експлозиите на „Северен поток“

Неотдавна Русия подаде молба до Организация на обединените нации за основаването на комисия, която да проверява детонациите на газопроводите „ Северен поток “. След гласуването обаче проекторезолюцията не бе призната. Относно това заместник-представителят на Китай в Организация на обединените нации Гън Шуан съобщи, че гърмежите на „ Северен поток “ освен са въпрос, който визира Европа, само че и сигурността на всички световни инфраструктури. „ В ползите и паниките на всяка страна е да бъде намерено кой е виновен за случилото се “, акцентира той.

По време на съвещанието на Организация на обединените нации представители на Русия и Съединени американски щати желаеха да се проведат диспути по тематиката. Представителят на Русия Василий Небензя сподели, че резултатът от гласуването не е изненада. Русия няма да внесе ремонти в проекторезолюцията и няма да желае друго гласоподаване, защото всички страни са посочили ясно позицията си по отношение на детонациите на газопроводите.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР