Неопитният шофьор Адриан Антонов, който погуби младежите Ани и Явор

...
Неопитният шофьор Адриан Антонов, който погуби младежите Ани и Явор
Коментари Харесай

Ще се хванете за главите! Пуснаха шофьора, убил Ани и Явор. Имало алкохол в кръвта на жертвите

Неопитният водач Адриан Антонов, който погуби младежите Ани и Явор на столичния бул. „ Сливница “, е към този момент на независимост под мярка „ подписка “. Това заяви за Lupa.bg юрист Димитър Марковски, който брани правата на младежа в съда.
„ В кръвните проучвания на потърпевшите младежи беше открит алкохол, което несъмнено ще облекчи ситуацията на Адриан по време на процеса “, сподели преди минути пред юрист Марковски.
Явор и Ани живеели дружно повече от две години. Момчето почина на 22 години, момичето бе на 24 години. Двамата починаха, блъснати от каращия с висока скорост некомпетентен водач Адриан Антонов. Той е имал брошура едвам от три месеца.
Антонов опустоши Явор и Ани на пешеходна пътека в нощта против 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията водачът не е бил използвал алкохол или опиати.
Веднага след случая Lupa.bg запита по какъв начин влюбената двойка не е видяла автомобила и не е реагирала съответно на обстановката на този прав сектор, с цел да могат младежите да са живи. Консумирането на алкохол евентуално се е оказало съдбовно за опцията да реагират съответно.
Експерти са безапелационни, че и пешеходците като участници в придвижването са длъжни погледнат обстановката на пътното платно и да реагират съответно по отношение на обстановката на пътя.
Искана е нова автотехническа експертиза, която да помогне на съдиите да получат по ясна картина за драмата.
Месеци след драмата жители на столицата блокираха бул. „ Сливница “ с претенции за по-сериозни ограничения против джигитите на пътя и обективен развой за гибелта на младата двойка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР