Неочаквани обрати в новия епизод на . Габриела обявява война

...
Неочаквани обрати в новия епизод на . Габриела обявява война
Коментари Харесай

Предателство и отмъщение в новия епизод на „Следвай ме“

Неочаквани обрати в новия епизод на. Габриела афишира война на Изабела и е подготвена да употребява цялостния си набор от скрити номера в името на успеха. Как почтената Катя е привлечена в тима на Инстаграм звездата, гледайте във.

След опита на Габриела да унижи приятелите на Изабела в общественото пространство, сред двете влогърки избухва война. Изабела и Алекс приготвят грандиозно възмездие на Габи, само че тя ги изненадва с неочакван ход. Битката сред тях е освен в интернет пространството, само че и по време на куиза, когато Катя ненадейно минава на страната на врага. До какво ще докара смяната в последния миг вижте първо във.
 Следвай ме NOVA
Изабела е водеща фигура и във войната на усеща. Красавицата се пробва да признае любовта си към Николай на Даниел . Влогърката търпеливо изчаква комфортен миг за самопризнанието, само че Дани изобретателно манипулира обстановката и отсрочва момента. Уморена от изнудване, Марти взима нещата в свои ръце и след куиза взема решение да признае истината за самоличността си на Николай.
 Следвай ме NOVA-->
Как Габриела взема превес над Изабела? Какво възмездие приготвят Алекс и Изи ? Отговорите на тези и доста други въпроси се крият в новия епизод на хитовият уеб сериал „ Следвай ме “, всеки понеделник и четвъртък първо по.

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР