Неочакван скандал се завихри в ефир между пиара на депутатите

...
Неочакван скандал се завихри в ефир между пиара на депутатите
Коментари Харесай

Пиарът на депутатите от ПП се скара в ефир на Виктор Николаев и Мирослава Иванова

Неочакван скандал се завихри в ефир сред пиара на депутатите от " Продължаваме промяната " Александър Бойчев и водещите на утринния блок на Нова телевизия. Бойчев упрекна медията в нечиста сделка с теста за COVID-19 на парламентарния ръководител Никола Минчев, както и в тиражиране на подправена вест.

Журналистите му обясниха, че не тиражират подправени вести, а подозренията от кой момент датира пробата на Никола Минчев идват не от медиите, а от политиците. Никой не е твърдял, че пробата на господин Минчев е подправен, прецизираха Виктор Николаев и Мирослава Иванова.

" Това, което вършиме, господин Николаев, това, което вие вършиме сега, е безусловно неприемливо! Депутатите не са лаборанти. Вие задавате въпроси на депутати от Политическа партия, които не са способени по тематиката ", направи забележка пиарът поради това, че са питали гостуваща депутатка от Политическа партия за теста на Минчев. " Имам право да задам този въпрос, който аз реша. Въпросите съществуват сега на тяхното задаване. При цялото ми почитание, ще би трябвало да свикнете да ви задават въпроси ", посъветва Николаев новия пиар.

Бойчев обясни, че незабавно след злощастното КСНС, след което 28 души бяха сложени под карантина, парламентарният ръководител е направил първо антигенен тест, оказал се позитивен, а след това и PCR. Това е станало вечерта в понеделник, а на въпроса на водещия в коя лаборатория е отишъл Минчев, Бойчев още веднъж му се скара, че позволява въобще, че ръководител на Народно събрание ще тръгне по частни лаборатории. Тестовете на Минчев били взети от доктор, пристигнал на място при него.

" Тестовете са съответно заведени в националната COVID-база данни. Това не е тест, изработен в комерсиална лаборатория. Г-н Минчев е по право първи човек в страната. Вие считате ли, че господин Минчев и защитата на НСО ще отиде в случайна лаборатория? ", реагира възмутено Бойчев.

Пиарът изрече и отвращение, че ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров е бил наклеветен за болен от ковид, като разясни, че е здрав и е в пленарната зала.

Случката нажежи обществената мрежа и предизвика лавина от отрицателни мнения. Възмущението си във Facebook показаха публицисти, и политици. А измежду тях бяха някогашният ръководител на Народно събрание Димитър Главчев, Венци Мицов, Асен Генов, журналистката от " Свободна Европа " Полина Паунова и доста други.

" Разбрах от пиара на " Продължаваме промяната " коя е най-голямата неточност на медиите. Нищо, че малко се крещеше. А тя е, че не желаят да им се задават въпроси ", разяснява Поли Паунова в профила си.

" Представям си, в случай че пиарът не беше на " Промяната " и беше овикал по този начин някоя телевизия, какъв писък щеше да е, по какъв начин се гази свободата на словото ", иронизира Асен Генов, а Главчев напряко загатна, че е имало потребност от интервенция на " Спешна помощ " в студиото. " Какъв е тоя човек от Политическа партия, който се обажда в ефира на Нова да им се кара? ", изрази изумлението си музикантът и публицист Венци Мицов.







Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР