Необичайното отпразнуване на тържеството се налага, тъй като фурията е

...
Необичайното отпразнуване на тържеството се налага, тъй като фурията е
Коментари Харесай

Преслава посреща Нова година на магистралата

Необичайното отпразнуване на тържеството се постанова, защото фурията е уредена за цели две участия точно на 31 декември.

На първото Преси ще забавлява посетители в огромен хотел в Пловдив и където ще завърши с пеенето часове преди настъпването на 2018 г, написа седмичник. Веднага откакто слезе от сцената, певицата ще се насочи към София за втория си ангажимент.

Именно някъде по автомагистралата, новата година ще завари топ пайнерката. В дребните часове на 1 януари тя ще забавлява купонджии в столична дискотека.

Нейни колежки клюкарстват, че преди да се слезе от сцената по майчинство, Преслава ще жъне на макс, с цел да може да се усеща задоволително финансово обезпечена. Именно по тази причина поема по няколко участия на денонощие и не отхвърля работа.

Двете изяви към Нова година ще прибавят в касичката ѝ близо 20 000 лв., което е сериозен доход, осъществен в границите на 24 часа. Говори се, че от Пайнер няма да има други дами, които да пеят на две разнообразни места - в два разнообразни града - в новогодишната нощ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР