Ненчо Балабанов и Симона Пейчева най-накрая си признаха, че са

...
Ненчо Балабанов и Симона Пейчева най-накрая си признаха, че са
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева готвят СВАТБА!

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева най-сетне си признаха, че са дружно! Комикът и златното момиче публично се хванаха на разположение в ефир и заговориха искрено за любовта.

Толкова искрено, че Ненчо изстреля внезапно: „ Дай да се оженим първо! “. Шашардисаната Симона се зарадва и го попита: „ Ама ти в ефир ли към този момент го разгласи?! “, а Ненчо се направи на заплеснат в типичния си жанр и театрално се прекръсти, сякаш че се разкайва за изпуснатите думи.

До намеци за женитба се стигна, откакто диалогът сред двамата и водещия Митко Павлов (при който влюбените гостуваха) се въртеше към секса. „ Аз рева от смях единствено като го видя преди още да си е отворил устата! “, стартира Пейчева , а Ненчо небрежно я отвърна с многозначително подхвърляне, че щом един мъж може да разсмее една жена, може и да я накара да... Но не си довърши мисълта, тъй като бе в народен ефир.

Симона Пейчева разгласи, че „ след петата или след седмата година всичко се разпада “ в една връзка, само че Ненчо още веднъж откри точното решение: „ Ще се вземем, преди да се разпадне “, още веднъж прокарвайки сватбени нотки в диалога.

До „ химията “ сред двамата се стигнало след „ физиката “, оповестиха влюбените. Двамата се издадоха още преди 2 месеца, когато Ненчо гостуваше в предаването на Симона и те се държаха фриволно. „ Вече имаме една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем идната?! “, тогава сякаш се пошегува Симона Пейчева , само че очевидно никак не се е шегувала, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР