Немската преса с безмилостна критика към Бундестима След шокиращото отпадане

...
Немската преса с безмилостна критика към Бундестима След шокиращото отпадане
Коментари Харесай

Немските медии ощавиха Бундестима

Немската преса с безмилостна рецензия към Бундестима След шокиращото отпадане на Германия в груповата фаза на Мондиала в Русия немската преса предстоящо не спести рецензиите си към селекцията на Йоаким Льов. Вчерашната загуба с 0:2 от Корея изхвърли международните първенци от шампионата.
Очаквано последва и отговорът от страна на локалната преса. Най-големият всекидневник в страната „ Билд “ дефинира представянето на отбора в Русия като “Най-големият срам за Германия на Световни шампионати! “, отчитайки обстоятелството, че за първи път от 1938 година Бундестимът не съумява да преодолее груповата фаза на Мондиала. Вестник „ Ди Велт “ пък излезе със заглавие „ Всичко завърши “ ( " Over and Out " ), до момента в който основаният в Дюселдордф " Рейнише пост " написа късото и ясно „ Аут сме “ " (Out " ).

Освен немската преса и останалите медии в Европа не подминаха срамното отпадане на международните първенци. Френският „ Екип “ разказа загубата от Корея като най-голямата сензация на шампионата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР