Нели Хаджийска най-после проговори за развода си Водещата на Търси се“

...
Нели Хаджийска най-после проговори за развода си
Водещата на Търси се“
Коментари Харесай

Нели Хаджийска проговори за развода си! Нейната истина се оказа полуистина

Нели Хаджийска най-сетне проговори за развода си

Водещата на „ Търси се “ призна, че се е развела със брачна половинка си Данаил. Бракът им продължи 17 години, а от него двамата имат две момчета. Разводът им станал факт при започване на годината, призна Нели Хаджийска пред сътрудника си Георги Тошев по Би Ти Ви.

Въпреки изповедта й, у феновете остана привкус на нещо премълчано и на потулена неистина. Блондинката съобщи, че двамата се разделили, тъй като „ духовните им сили към този момент не били на една и съща периодичност “.

Истината се оказа друга. Между тях има намесен различен човек, защото Данаил кръшкал от години на половинката си с актриса. Любовната им спекулация се случила през 2014 година, при една от командировките им в Лондон.

Данаил е началник на студио за образни резултати в Боянския киноцентър. Двамата съпрузи даже ходели на терапия за фамилни, само че мъжът на Нели Хаджийска по този начин и не съумял да се раздели с любовницата си.

„ Ние просто открихме, че вибрираме на друга периодичност и не съумяваме към този момент да се синхронизираме “, настойчиво заобикаля тематиката за трети човек водещата, разрушил връзката им.

По думите й тя първа поискала бракоразвод от мъжа си. А съгласно слуховете Нели Хаджийска към този момент също имала човек до себе си.

Източник: Блиц, Crimesbg.com

 

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР