Нека погледнем към Франция през 18-ти век. Били са буквално

...
Нека погледнем към Франция през 18-ти век. Били са буквално
Коментари Харесай

Нов Доклад На Наса Разкрива Ужасяващата Ни Съдба! Случвало Се Е Над 32 Пъти, Ето Какво Ни Чака!

Нека погледнем към Франция през 18-ти век. Били са безусловно международна империя. Имали са колонии и са водели войни по света. Харчели са като обезумели – гратис опазване на здравето, невиждани монументи и дворци и други „ капризи “, загадка полиция, която е шпионирала хората – все фактори, които източват хазната. Французите са били с настройката, че те имат божественото право да са господстват. В последна сметка френската стопанска система се срутва, което води до 26 годишна хиперинфлация, революция и геноцид.

Историята изобилства с сходни образци – още от антична Месопотамия до Съюз на съветските социалистически републики!

Наскоро НАСА излезе с извънредно стеснителен отчет, на който малко на брой обърнаха внимание, само че това, което написа вътре е безусловно смразяващо, предава disclose.tv

Колапсът даже и на най-развити цивилизации се е случвал неведнъж през последните 5 хилядолетия. Обикновено е последван от епохи, през които популацията понижава a културното равнище е безусловно несъществуващо. Яркият образец тук е хилядолетният мрак, в който е била потопена Европа след колапсът на Римската империя.

Докладът показва аргументите за това – неустойчиви запаси, които не дават отговор на потреблението и икономическа стратификация, която облагодетелства елита.

Според отчета Западното общество, в частност Съединени американски щати са се насочили тъкмо натам и би било извънредно мъчно това да се предотврати. Империите, които са се задържали за по-дълго като Римската да вземем за пример са били адаптивните, които непрекъснато са се променяли.

Единственото, което остава непрекъснато в историята е човешката природа и упоритост за развиване, което в последна сметка води до краха.

Замислете се над събитията, които се случват през днешния ден в нашия свят! Не смятате ли, че човечеството е на прага на сходен провал!? /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР