Нека да обединим усилията си и да се подготвим за

...
Нека да обединим усилията си и да се подготвим за
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Само когато сме обединени и имаме ясни цели можем да успеем

Нека да обединим напъните си и да се подготвим за новите провокации – европейските и локални избори през идната година. Само когато сме сплотени и си слагаме ясни цели можем да ги осъществим. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на отчетно-изборното заседание на ГЕРБ в Гоце Делчев.
 5-1  4-1  3-1  2-1  8-1  7-1  6-1  9-1
По време на речта си Цветанов акцентира, че структурата би трябвало дa е единна, да се загърбят личностните несъгласия, тъй като те единствено оказват помощ на политическите съперници на ГЕРБ. „ През тези години партията към този момент е построена – има своя гръбнак, своите струрктури и е значимо да работим дружно, да градим мостове между тях ”, сподели още Цветанов. Той благодари за положителната взаимна работа на народните представители от Благоевградска област, които обикалят всички обитаеми места, с цел да чуят проблемите на хората.

Зам.-председателят на партията бе безапелационен, че положителните финансови и стопански индикатори на страната дават самочувстието и опцията за нарастване на фонд работна заплата в бюджетната сфера.
„ Трябва да съсредоточим напъните си към идните избори – евроизборите ще са основополагащи за подготовката ни за локалните избори ”, съобщи Цветан Цветанов. Според него на изборите за членове на Европейския парламент ГЕРБ би трябвало да реализира резултат, който да даде самочувствието и на локалните избори и партията да реализира по-добър резултат от 2015 година

„ Сега имаме 130 кметове на обитаеми места, в които живеят над 5 млн. поданици, и 1727 общински съветници. На идващите локални избори би трябвало да надградим тези резултати, тъй като единствено когато ръководи ГЕРБ има икономическа и финансова непоклатимост в страната, растеж на приходите ”, акцентира Цветан Цветанов.

На отчетно-изборното заседание участваха още регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева и народните представители Александър Мацурев, Георги Динев и доктор Емил Тончев.
За ръководител на структурата в Гоце Делчев бяха номинирани четирима членове. Най-много гласове събраха Ася Трендафилова, Борислав Пръков и Георги Найденов. Четирима пък бяха номинирани за учредителен секретар, като най-вече гласове събраха Ася Трендафилова, Костадинка Богданов и Димитър Попов. За членове на партийното управление бяха номинирани 16 души.

Номинациите следва да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР